Følg os gerne på Facebook​

Rejsevaccination til alle, der skal ud at rejse

Hos Rejseklinikken har vi speciale i rejsevaccination og har fokus på den enkelte rejsende, så en vaccination hos os handler om meget mere end et stik. Bor du i Charlottenlund, København, Lyngby eller omegn, er du velkommen til at komme forbi og blive vejledt om, hvad du bør gøre i forhold til din rejse.

Hos Rejseklinikken får du nemlig altid professionel og specialiseret rådgivning om de rejsevaccinationer, der er relevante for dit rejsemål. På den måde sikrer vi os, at du får en god oplevelse - både i forbindelse med vaccinationen, men også i forhold til at være forberedt på eventuelle sygdomme, der måtte findes på din destination.

Vær godt forberedt med rejsevaccination

​Der er en lang række forskelligartede sygdomme, man kan blive smittet med i forbindelse med en rejse. 

Det er særligt nogle dele af verden, hvor man er mere udsat, og hvor det altid er en god idé at sikre sig med en rejsevaccination.​​ 

Vi kan rådgive dig om de sygdomme, vi kan vaccinere imod, samt om andre vigtige sygdomme, du kan pådrage dig på rejsen – sygdomme, vi ikke kan vaccinere dig imod, men som vi kan vejlede dig om, så du i videst muligt omfang undgår de sygdomme.​​

Bestil tid til vaccine

​Ønsker du en tid til en rejsevaccination forud for en rejse, kan du bestille en tid i vores klinik, så du er godt beskyttet på din ferie og ikke skal bekymre dig om at blive smittet. Du kan bestille tid på telefon 39 63 01 15 eller skrive til os på kontakt@rejseklinikken.dk.

Det er blandt andet følgende sygdomme, vi kan vaccinere dig mod:

Skal du ud at rejse, så kontakt os for din udlandsvaccination!​

Hvor skal du hen?

​Læs mere om vaccinationer og sygedomme til din destination her


​Læs mere

Kontaktinformation​

Rejseklinikken

Ordrupvej 60, 4
2920 Charlottenlund
Tlf.: 39 63 01 15

E-mail: kontakt@rejseklinikken.dk
CVR: 25047052 

​Trustpilot

Se hvad folk siger om os på Trustpilot