Hvorfor vælge os?

Rejseklinikken er en privat og uafhængig klinik der har eksisteret siden år 2000. Den drives af overlæge, speciallæge i infektionsmedicin Axel Lerche og sygeplejerskerne Susanne Thomsen og Bente Baadegaard.

Alle er medlemmer af Dansk Selskab for Rejsemedicin.

​​

Hos os er en konsultation i Rejseklinikken, meget mere end blot et stik i armen!

​At rejse til fjerne lande kan kræve mere end blot en række udlandsvaccinationer, hvis du vil undgå at blive smittet med en sygdom. Du kan undgå mange kedelige og i nogle tilfælde alvorlige situationer, hvis du ved lidt mere om risikofaktorer på dit rejsemål og tager nogle flere forholdsregler, når du er afsted.

Hos Rejseklinikken lægger vi stor vægt på at rådgive dig individuelt om dit specifikke rejsemål - så du får en god tur uden problemer.

​​

Vi rådgiver blandt andet om:​

REJSERÅDGIVNING, UDSTEDELSE AF RELEVANTE RECEPTER OG SKRIFTLIGE VEJLEDNINGER ER GRATIS I FORBINDELSE MED VACCINATION I REJSEKLINIKKEN.

Står du i en situation på rejsen og har brug for råd og vejledning, er du velkommen til at kontakte os på ​kontakt@rejseklinikken.dk - vi svarer dig hurtigt. Alternativt kan du skrive til os på vores Facebook side.

Spørgsmål angående marketing skal ske til Mia Thomsen på miathomsen@mail.com eller 53 53 03 53.​​​

Skriv til os

OBS: Der kræves ingen henvisning til Rejseklinikken

Ønsker du at komme i kontakt med os send en besked via kontaktformularen

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​E-mail bør kun anvendes til generelle forespørgsler.

Når du kontakter os via ikke-krypteret e-mail, er der risiko for, at udenforstående tredjemænd kan komme i besiddelse af og/eller ændre på de sendte oplysninger. Desuden skal du være opmærksom på, at personer, der har adgang til din mobiltelefon, eller som har adgang til at bruge dit mailprogram, vil kunne skaffe sig adgang til de sendte oplysninger.​

Oversigt​

Ordrupvej 60, 4. 

2920 Charlottenlund - Find vej

​CVR: 25047052

​  39 63 01 15

Følg os på Facebook

stjerner

​5 ud af 5 stjerner

​Se vores anmeldelser her